"Your happiness is our mission"

 

Heijtink Consultancy and Business Events
Consultancy

Nederlands:

Zie ons als een verlengstuk van uw organisatie. Wij streven samen met u naar de beste oplossing voor uw organisatie en verliezen daarbij uw kernwaarden niet uit het oog. We zullen u voorzien van deskundig advies en/of implementaire ondersteuning.


English:

See us as an extension of your organization. Together we strive for the best solution for your organization and do not lose sight of your core values. We will provide you with expert advise and/or support.


VIP Transportation (Sustainable)

Nederlands:

Van het vervoer van uw CEO  tot aan alle vervoersstromen van uw buitenlandse delegatie ( tot 100 personen), wij bieden u de beste (duurzame) voertuigen met gekwalificeerde chauffeurs. Wij beschikken over jarenlange Koninklijke ervaring.


English: 

From the transport of your CEO to all the transportation regarding your foreign delegation (up to 100 pax) we offer you the best (sustainable) vehicles with qualified drivers. We have many years of Royal experience!

Business Events

Nederlands:

Wij richten ons actief op het versterken van de economie in Nederland. Dit doen wij o.a. door  nationale en internationale organisaties, -personen en -netwerken met elkaar te verbinden met behulp van onze Business Events.
English: 

We are actively focusing on strengthening the economy in the Netherlands. Among other things, we do this by connecting national / international organizations - persons and networks using our Business Events. 

Business Delegation

Nederlands:

De gehele organisatie omtrent het bezoek van uw buitenlandse business delegatie aan Nederland, België, Duitsland of Luxemburg. 
English:

The complete organization regarding the visit of your foreign business delegation to the Netherlands, Belgium, Germany or Luxembourg.

 


Heijtink Consultancy & Business events staat bekend om zijn discretie, professionaliteit en flexibiliteit. 

Heijtink Consultancy & Business Events is known by its discretion, professionalism and flexibility.

Wij handelen volgens het Rotterdamse motto: "Niet lullen maar poetsen" 


Flag of Rotterdam


Nederlands:

Wie zijn wij?

Het is onze passie om andere bedrijven en instanties te helpen bij vraagstukken over: Business Events (nationaal en internationaal) - Organisatie omtrent bezoeken van buitenlandse delegaties - (Duurzame) mobiliteit, (duurzaam) VIP-vervoer.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij een meerwaarde voor menig bedrijf. Wij zijn een verlengstuk van uw organisatie. Discretie, flexibel en doelgerichtheid zijn onze belangrijkste kernwaarden. 


Brad R. Heijtink

Chief Operating Officer


Telefoon: 0031 (0)6 - 82 73 23 12
E-Mail: brad@heijtinkconsultancy.com 


Brad is direct na zijn studie begonnen met ondernemen. In eerste instantie werkzaam bij een werkgever, maar altijd bezig om zich door te ontwikkelen met het vizier gericht op een eigen onderneming. Op een gegeven moment is zijn interesse in mobiliteit en organisatie dusdanig ontwikkeld dat hij naast zijn baan diverse particulieren en bedrijven heeft geadviseerd op het gebied van evenementen, marketing, mobiliteit en last mile solutions. Het toepassen van evenementen als marketingtool heeft bij diverse bedrijven geleid tot een betere naamsbekendheid en een toename van de klantenkring / omzet. 

Door de knelpunten binnen een bedrijf op het gebied van mobiliteit te herkennen, te benoemen en hier een op maat gemaakt advies met een aantal mogelijkheden aan te bieden, heeft Brad al een aantal bedrijven (en particulieren) geholpen deze knelpunten op te lossen en tegelijkertijd de carbon footprint te reduceren. In de huidige tijd is het reduceren van de carbon footprint een vereiste om Maatschappelijk Verantwoordelijk te Ondernemen. Desh E. HeijtinkChief Technical Officer


Telefoon: 0031 (0)6 - 14 36 11 74
E-Mail: desh@heijtinkconsultancy.com 


Desh is na zijn studie begonnen met werken. Hij heeft ervaring opgedaan bij een groot aantal bedrijven. Diverse bedrijven, om zodoende zich algemeen te ontwikkelen. Tijdens deze oriënterende periode, is het steeds duidelijker geworden dat hij zich meer en meer wilde ontwikkelen als zelfstandig ondernemer.  Desh is een uitvoerder. Wil graag in oplossingen denken en voert dit dan ook zo uit. 

De opdracht die Desh accepteert, zal hij meer dan naar behoren uitvoeren. De klant staat altijd centraal en klanttevredenheid is zeer belangrijk voor Desh.

 

Rob J. Heijtink

Chief Business Development Officer


Telefoon: 0031 (0)6 - 46 62 24 36

E-Mail: rob@heijtinkconsultancy.com


Rob heeft jarenlang gewerkt als Vip-chauffeur bij Connexxion Business Tax te Schiedam. Na zijn dienstverband bij Connexxion is hij voor zichzelf begonnen met een limousine service. De laatste jaren aldaar heeft hij diverse grote klanten geworven en mogen bedienen. 

Een aantal grote events / gebeurtenissen waar hij zelf heeft mee gereden of mede heeft mogen organiseren/ coördineren: 

Koninklijke Huwelijk 02-02-2002 : rijden en organiseren.

Koninklijke bijzettingen: Prins Claus en Prinses Juliana te Delft. 

Diverse buitenlandse delegaties voor de diverse Nederlandse Ministeries. EU Voorzitterschap, Euro 2000. 

Delegaties van de diverse ambassades. 

CEO's van een groot aantal Multinationals. 

Organiseren van complete programma's voor buitenlandse zakendelegaties: vervoer tijdens het complete bezoek (diverse vervoerstromen met een groot aantal voertuigen) hotels, restaurants, bezoeken aan bedrijven, bezoeken aan ministeries, bezoeken aan financiële instellingen, culturele bezoeken tijdens de "vrije" uren, ontspanning, beveiliging. 

Later met zakenpartner bedrijf begonnen om de transitie naar elektrische mobiliteit te vergemakkelijk voor het bedrijfsleven en particulieren. Internationaal ook actief met de transitie naar duurzame mobiliteit.